Wicado

Ben je op zoek naar een leuke maar vooral unieke wenskaart of uitnodiging toegespitst op de donkere en/of gekleurde persoon?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wicado (Wishing cards by Dorothy) heeft voor iedere gebeurtenis een wenskaart in het assortiment.

Of je nu op zoek bent naar een felicitatiekaart voor een verjaardag, zwangerschap, huwelijk of diploma, op mijn website vind je vast waar naar je op zoek bent. Het assortiment zal iedere keer worden uitgebreid met leuke, verrassende, sprekende en eigentijdse wenskaarten.
Dus houd ons in de gaten!

Over ons:

Eigenaar

Ik ben Audrey Dorothy Welles-Pengel, getrouwd, moeder van 3 jongens en eigenaar van Wicado.

Het idee voor Wicado is een aantal jaren geleden ontstaan, toen ik op zoek was naar een geboortekaartje voor mijn zoon. Het was een lange en vermoeiende zoektocht voor mij om als donkere persoon een kaart te vinden waar ik mij mee kon associëren. Na vele geboortekaarten te hebben bekeken met voornamelijk schattige blanke baby’s, dacht ik dit moet anders.
Hetzelfde ondervond ik een aantal jaar later toen ik op zoek was naar een trouwkaart.

Om jou de lange en soms vermoeiende zoektocht te besparen en voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse kaart is Wicado in het leven geroepen.

Mijn doelgroep kan zich associëren, identificeren met de geboden kaarten en deze worden ingezet om familie en vrienden met elkaar verbonden te houden. Mijn doelgroep is attent en betrokken op momenten dat zij iets bijzonders voor elkaar willen doen en geeft voorkeur aan gepersonaliseerde kaarten met net een iets andere look (letterlijk en figuurlijk)!